Globala kulinariska eskapader

Biscoff Pancakes Jag ger min kropp allt den vill ha i helgen som hon dammar…

Biscoff Pancakes 💁🏼‍♀️ Jag ger min kropp allt den vill ha i helgen då hon jävligt förtjänar det. Gamla jag skulle inte ens ha köpt Biscoff-burken, eftersom jag inte skulle lita på mig själv att kontrollera mina drifter/ hetsande. Males nya jag sa “kör det” och på grund av henne njuter jag av dessa pannkakor denna fredagsmorgon. 👏🏻👏🏻👏🏻 • • Gör dem själv: 1 äggvita 2 msk fettfri grekisk yoghurt half dl kallt vatten (mer senare om för tjockt) 1/four tsk romextrakt 1/four tsk smörsmak half tsk vaniljextrakt 1 tsk allulos (eller sötningsmedel av juice) Några kraftiga skvätt kanel Nypa salt 1 skopa vaniljproteinpulver 1/four kopp pilsbury glutenfritt mjöl half tsk glutenfritt bakpulver Kombinera våta ingredienser först och blanda sedan stek until smet är slät. Smörj pannan på medelhög värme och ös upp 1/four kopp smet åt gången på pannan Koka 2-Three minuter och vänd och koka i ca 1 mer Överför until tallrik. Upprepa tills smeten är borta. Värm 2 msk pålägg av biscoff i ca 15 sekunder, blanda sedan med lönnsirap för en slät, duggrig sås som går mycket längre än biscoffen ensam! Smula sönder en lotuskaka och toppa med den andra och absolut RIV DET!

relaterade artiklar

14 Kommentarer

  1. Protein pancakes are definitely my kind of recipe. I’ve never tried adding yogurt and only egg whites in them though. I so need to give this a go.

Back to top button