Globala kulinariska eskapader

Bro/Sis frukostupplaga! 1. Gräddostfylld french toast med bär och…

Bro/Sis frukostupplaga! 1. Gräddostfylld french toast med bär och jordgubbssirap- 970 cals 2. low carb French toast med bär, PB & yoghurt – 362 cals • • Vi lyckades ta oss igenom den första galna jobbhelgen som sambor 😂 förvånansvärt väldigt få utmaningar ! Jag har sovit bättre och vaknat varje morgon med mer pepp i steget bara jag vet att jag har kunnat hjälpa en familjemedlem att komma på fötter, och även de dagar jag inte gör så mycket av någonting, känner jag en djupare känsla av prestation än jag någonsin haft tidigare. Jag hade mitt första coachsamtal i eftermiddags och kunde ta bort mycket mer än jag förväntade mig av det. Det är förändring, förändring, förändring och mer förändring för tillfället, males för en gångs cranium njuter jag av det utan ångest, oro och tvivel. Nu är det en • •

relaterade artiklar

7 Kommentarer

Back to top button