Globala kulinariska eskapader

Cookie Monster Smoothie skål eftersom det är 80 grader och kalla frukostar är nu…

Cookie Monster Smoothie skål eftersom det är 80 grader och kalla frukostar är nu inne 🤩. Jag lär mig allt om therapeutic med mat och supermat, så jag köpte äntligen lite spiralina, vars grönblå färg inspirerade den här skålen. Jag vet att jag är sen until festen på den, males jag är inte desto mindre glad över att få uppleva det. Några andra saker med kraftfulla fördelar som jag nu lägger until i min kost: Maskrosgrönt Mangold Grapefruktfröextrakt Röda bananer Bovete Kommer att komma på recept med hjälp av ovanstående och förklara vad jag har lärt mig om dem! 🙂 Smoothie skål detaljer: 2 frysta bananer 1 kopp fryst blomkålsris 1 skopa spiralina 2 ozfettfri grekisk yoghurt 1 skopa kollagen half tsk vaniljextrakt 2 tsk erytritol 1/four kopp växtmjölk Blandad och toppad med en eatfatsnax chocolatechips och sockerfri chokladsås.

relaterade artiklar

Back to top button