Globala kulinariska eskapader

Cookies n’ Cream proteinpannkakor med det nya proteinpulvret! De är de…

Cookies n’ Cream proteinpannkakor med det nya proteinpulvret pescience! De är det bästa proteinmärket jag någonsin har haft, until det bästa priset, och den här smaken LEVERERADES absolut. Följ👉🏻 kchewsfewd för mer! • • Jag har halkat lite på mina måltider och inlägg, av några anledningar; den mest framträdande varelsen tog jag en 6 månaders paus från alkohol och beneath den tiden hade jag det bästa greppet om min hälsa någonsin. Det var inte av val, vilket gjorde det lättare, males efter att ha haft ett gäng utekvällar på sistone har jag vaknat som ”…? Varför njöt jag någonsin av detta??” LOL. Jag jobbar på att försöka begränsa konsumtionen när jag är ute, och jag tror att jag kan, males efter att ha varit borta från det så länge måste jag återfå min självkontroll. Jag träffade också massor av nya människor från mitt senaste jobbbyte och har bara njutit av min tid att lära känna dem bättre. I och med att mitt sociala liv har återuppstått, och att balansera det med arbete och skola, har min egenvård tagit sig lite i baksätet. Så mycket snacks och mat ute. Jag rider bara på vågen – eftersom livet alltid kommer att ebba ut och flöda så här – och även om jag är nöjd med de flesta aspekterna av förändringen, är min hälsa ett pågående arbete. • 50 g flytande äggvita half of dl kallt vatten 1 tsk vaniljextrakt några droppar stevia 20 g pescience cookies n’ cream proteinpulver 1 msk osötat kakaopulver 1/four kopp gf all-purpose mjöl half of tsk gf bakpulver Fyllning & ringla: 10g cookies n’ cream proteinpulver 1/four kopp fettfri grekisk yoghurt 1-2 msk vatten, eller mer för tunt Topping: 1 krossad glutenfri Oreo -Visa ihop de första four ingredienserna -Kombinera de fyra sista ingredienserna i en separat skål -integrera både våta och torka långsamt tills det finns minimala klumpar – häll 1/four kopp smet åt gången i en panna på medelvärme – tillaga ca 2 minuter på vardera sidan – blanda ihop fyllningsingredienser – lägg pannkakor i lager med fyllning – ringla resten av fyllningen ovanpå pannkakor och toppa med din krossade kaka! 😁

relaterade artiklar

7 Kommentarer

Back to top button