Globala kulinariska eskapader

Creme brûlée över natten havre! Dessa var så galet goda. Jag är sugen på att lägga until…

Creme brûlée över natten havre! Dessa var så galet goda. Jag är en sucker för att lägga until en lil crunch until saker. Ger mer djup until deras karaktär. Jag blev förälskad i trenden magic shell oats och visste att det här också skulle spränga sinnena. Creme brûlée-lagret var så enkelt och karamelliserar samtidigt som det håller havren svalt och krämigt. Fortsätt scrolla efter receptet! • • Jag börjar på keto-dieten igen nästa vecka; Jag vet att kolhydrater inte är fienden, males när jag provade det i några månader förra året såg min hud aldrig bättre ut och jag mådde genuint bra mentalt och fysiskt. Jag tycker också bara om disciplinen att följa en eating regimen – vilket kan låta konstigt för vissa – males det underlättar disciplin i andra områden av mitt liv också. Som sagt dock, jag kommer sakna min havre 😢 males det är inte ett evigt hejdå 🥲. Spännande att njuta av varje kolhydrat denna helg innan jag byter. • 1 tremendous mogen banan, mosad half c gf havre half skopa Vega sport växtproteinpulver stevia efter smak (behövs inte mycket eftersom bananen är riktigt söt) Kanel Havssalt half tsk vaniljextrakt half tsk smörextrakt 2/three dl vatten+mer beroende på önskad konsistens Farinsocker until topping -Kombinera alla ingredienser i en skål och låt mikrovågsugn i 2 minuter -förvara i kyl över natten -på morgonen, toppa med farinsocker (jag använde swervesweetie) och stek på hej i three minuter. -ta bort och kyl något.

relaterade artiklar

5 Kommentarer

  1. Looks so crunchy and delicious! Would love to try making this too! 🙂

    Btw, I sent you a DM.

Back to top button