Globala kulinariska eskapader

Denna ljusa och fruktiga ceviche är den perfekta rätten för en vårdag. Jag har varit en…

Denna ljusa och fruktiga ceviche är den perfekta rätten för en vårdag. Jag har varit all in på canteloupe i salta saker eftersom den är ganska gentle och uppfriskande och kan passa bra med många andra smaker! • • Jag lär mig allt om tarmhälsa på min lektion den här veckan och det är fantastiskt eftersom jag alltid har kämpat med uppblåsthet och gaser, och jag är fascinerad av hur många andra åkommor som kan orsakas av dålig tarmhälsa. Sedan jag började programmet har jag redan sett enorma förbättringar på det sätt jag känner från de små justeringar jag har gjort i min kost. Ju mer jag lär mig, desto mer exalterad är jag över att äntligen börja träna. • • 1 tilapiafil (jag lagade min från fryst) 1 dl kanteloupe i tärningar 1/2 röd paprika 1/four dl tärnad rödlök 1 dl rädisa 40 g avokado 1 msk osötade kokosflingor korianderblad Tajin 1 msk rädisa limesaft 1 msk msk risvinäger 1 msk kokosolja salt & peppar efter smak -när din fisk är tillagad, tärna upp alla ingredienser och släng dem med din dressing. Toppa med en näve koriander och servera för sig eller med ris/tortillas!

relaterade artiklar

Back to top button