Globala kulinariska eskapader

En laddad pizzaskål för alla mina ~volymätare~ När jag var liten skulle jag dekonstruera…

En laddad pizzaskål för alla mina ~volymätare~ 🌞🌞🌞🌞🌞 När jag var liten dekonstruerade jag mina McGriddles och åt dem bit för bit, vilket i efterhand är riktigt dumt eftersom hela upplevelsen är det söta med det salta , males jag kan inte sätta på unga Shan för mycket – hon hade en metod för sin galenskap. Volymätande är väldigt viktigt för mig; Jag älskar en god smörgås/korv/taco, males har svårt att nöja mig med en. Jag äter med ögonen, så när en tallrik med mat ser STAPPAD ut känner jag mig mer nöjd när jag väl äter den. Så det är vettigt nu när mitt unga jag var tvungen att göra hennes McGriddles until en 4-delad serie snarare än en ensemble. Hur som helst, av den här anledningen är jag det största fan av matskålar (dvs. sushiskål, burritoskål, tacoskål), och jag är överlycklig över att de har tagit världen med storm. Jag älskar att använda blomkålsris och massor av grönsaker som är komplementära until vilken upplevelse jag än utövar, som idag var pizza. 🙃Detaljer följer. • • Blomkålsris lök marinara oliver rostad aubergine & svamp Mozzarella Italiensk krydda Rödpepparflingor • •

relaterade artiklar

2 Kommentarer

Back to top button