Globala kulinariska eskapader

FYLLDA BAKADE PÄRON Smöriga, söta och salta; denna fruktiga efterrätt/mellanmål var ex…

FYLLDA BAKADE PÄRON Smöriga, söta och salta; denna fruktiga efterrätt/mellanmål var summary vad mina förvirrade sinnen behövde. Dessa var superenkla att sätta ihop, och kunde även åtfölja en sexig vistelse på alla hjärtans dag-middag 😏. • Efter att jag fick sjukdomen tappade jag smak- och luktsinne förstås. Allt är tillbaka, males det har lämnat mig med andra begär och motvilja än jag hade tidigare. Ni vet alla hur jag kände för mina dagliga pannkakor… nu har jag nästan aldrig en söt tand. Jag sträcker mig inte heller efter pickles direkt ur burken längre, vilket är absurt, males det är irrelevant här. Hur som helst, milt söta och salta kombinationer förblir toppskiktet. Detta var experimentellt, så jag gjorde bara ett päron, males multiplicera självklart receptet med hur många du vill. Vad du behöver: Päron 2 ouncesbrieost 2 tsk farinsocker (eller ersättning) klick olivolja 2 msk apelsinmarmelad 1 ouncesskivad mandel För att förbereda: Halvera päron och använd en sked eller urkärna för att urholka mitten. Skeda en msk apelsinmarmelad i mitten av varje. Lägg din briekub ovanpå Ringla över olivolja Strö över farinsocker. Grädda i 425 grader i ca 20-25 minuter, kontrollera ofta. Bakningen beror på hur mogna dina päron var och hur mjuka du vill ha dem. När det är klart toppar du med skivad mandel och serverar! • • • •

relaterade artiklar

2 Kommentarer

Back to top button