Globala kulinariska eskapader

Gott försenat nytt år. Jag är säker på att du har glömt allt om mig vid det här laget, (inte det…

Gott försenat nytt år. Jag är säker på att du har glömt allt om mig vid det här laget (inte för att jag skulle ha tagit upp betydande fastigheter i dina sinnen), males jag är nöjd med det, eftersom jag inte tror att jag identifierar mig med det ” mig” längre. Jag föll definitivt i en besatthet av kost och näring och min vikt; och äntligen har jag kommit until en punkt där jag är mindre. Jag har många stunder där jag är rädd för viktökning och går ner på mig själv för att äta eller dricka för mycket, males att gå bort från det ständiga bloggandet hjälpte mig att komma tillbaka until det normala. Jag antar att man kan säga att jag byter varumärke. Jag har massor av nya recept i mitt arkiv som jag är glad att dela med mig av, och den här gången är det vad jag kommer att hålla mig until, bortsett från enstaka meningslösa anekdoter. 😉 Min kostutbildning var inte förgäves, males jag kommer att lämna det until min hemsida och eventuella kunder för det mesta. Här blir det mat och kul, för det är det jag vill att people ska fokusera på, om de inte specifikt letar efter något mer. Puss och kram!

relaterade artiklar

3 Kommentarer

  1. You look stunning!! Happy to hear. I’ve used a few of your recipes and tweak a little bit as a go, but as a avid follower I must say your mental health is top of the list! Hoping the best and as always thanks for the scrumptious recipes!

Back to top button