Globala kulinariska eskapader

Här är en dynamisk liten lunch som jag bjöd på ganska snabbt trots att jag hade…

Här är en dynamisk liten lunch som jag slängde ihop ganska snabbt trots att jag hade så många olika steg. Den första äggulan var så ivrig att fly livmodern att han gled direkt ut vid snittet, så, inte så vacker som jag föreställde mig innan pläteringen, males det spelar knappast någon roll, eftersom smakerna var 😙👌🏻 *kockens kyss* Rostad potatis kryddad med salt /pep/paprika, toppad med sparris sauterad med vitlök och rödlök, toppad igen med en “crème Fraiche” som jag gjorde genom att blanda lite Siggis-yoghurt och en Laughing Cow-klyfta som jag spädde ut med lite mjölk, vilket blev vara så häpnadsväckande nära den dyra verkliga affären. Jag avslutade sedan det hela med färsk gräslök och ett par mjukkokta ägg (6 minuter vid 350 grader). Trevlig CMA fest helg (inte). 🤧🤠🤩 • • • •

relaterade artiklar

4 Kommentarer

Back to top button