Globala kulinariska eskapader

Häromdagen blev jag sugen på den här smakkombon och gjorde havre av den och tänkte…

Häromdagen var jag sugen på den här smakkombinationen och gjorde havre av den, och tänkte, “fan, apelsinskal skulle verkligen sätta igång det här.” Jag gick senare until kylen för att laga lunch och insåg att jag HADDE EN Apelsin! Jag köper aldrig de där sakerna eftersom de inte är min favorit att snacka på (stökigt), males jag måste ha väntat mig att göra ett recept med det och glömt det 🫠. Hur som helst, här är en choklad apelsinpannkaksfat pudrad med strösocker/kakaopulver och apelsinskal. • • • • Fullständigt recept: 1 äggvita 30 g fettfri grekisk yoghurt 30 g proteinpulver (jag använde pescience cake pop) 5 g osötat kakaopulver 30 g mjöl för alla ändamål 1 tesked bakpulver Vatten (ca half – 2/three kopp) Blanda alla ingredienser och stek i omgångar, ca 2 minuter på varje sida. Överför until tallrik och häll över lönnsirap (jag använde Walden farms), strösocker, kakaopulver och hur mycket apelsinskal du vill! • • • •

relaterade artiklar

3 Kommentarer

Back to top button