Globala kulinariska eskapader

Inte för att tuta på mitt eget horn eller så, males jag har tjatat fram lite…

Inte för att tuta på mitt eget horn eller så, males jag har tjuvstartat i köket på sistone. För någon månad sedan skickade jag in ett mer traditionellt mullvadsrecept med pbfit until deras tävling och ville leka med det lite mer. Jag hittade en björnbär Serrano salsa på Kroger och trodde att det är söta och kryddiga egenskaper skulle spela perfekt, och låg och se; det är magiskt. Det här är för enkelt och gott att hoppa över! Följ 👉🏻 kchewsfewd för mer! kchewsfewd på tiktok • • • Blackberry Rooster Mole 4-6 ounceskycklingbröst 2 koppar blomkålsris 1 ouncesbjörnbär 1 ouncestärnad vitlök 1 ouncesskivad rädisa Mullvadsås: 2 msk pulveriserat PB 1 msk osötad until 1 dl kakaosked pulver /2 tsk ancho chilipulver 1 msk varmt mexikanskt chilipulver half tsk kanel 1/Four tsk muskot half tsk lökpulver half tsk vitlökspulver Några droppar stevia Skvätt limejuice Salt och peppar efter smak Vatten för tunt Toppings: mrsrenfros björnbär Serrano salsa Lätt gräddfil Cilantro Instruktioner: -Förbered kyckling – Jag bakade min från fryst – Tillsätt lök i en smord panna på medelvärme och fräs tills det är genomskinligt – tillsätt blomkålsris och koka tills det är genomvarmt – tillsätt björnbär och molsås och låt sjuda i 5 minuter, tills bären knappt börjar brytas ner – Skär den kokta kycklingen i lagom stora bitar och rör ner i övriga ingredienser – lägg över i skålen och toppa med skivad rädisa, salsa, gräddfil och koriander. • • • •

relaterade artiklar

Back to top button