Globala kulinariska eskapader

Jag är tillbaka på det älskling! & Cookie Monster har gjort allt sedan jag köpte spiralina. Den…

Jag är tillbaka på det älskling! & Cookie Monster har gjort allt sedan jag köpte spiralina 😅. Det är bara för frestande! Dessa är dock PB & choklad, för en mindre sammanblandning. Ropa ut highkeysnacks för deras otroligt läckra mini-jordnötssmörkakor. Smaken och konsistensen på dem är CRAZZYY! • Jag har mitt första näringstest den här veckan så jag använder mitt behov av att plugga igen som en ursäkt för cafédejter med min laptop computer😇 • three msk flytande äggvita 2 msk fettfri grekisk yoghurt 1 skopa spirulinapulver 1/2 tsk vaniljextrakt 2 tsk erytritol (eller annat sötningsmedel) Nyp salt 1/2 dl vatten 1 skopa pescience snickerdoodle protein three msk gf-mjöl 1 msk pb match 2 msk lönnsirap 1 msk chokladsirap Några highkeysnacks mini Pb-kakor, crumblesnacks. några Lily’s chokladchips – kombinera våta ingredienser först -vispa ihop torra ingredienser -integrera vått och torrt -Öpp 1/four smet åt gången på en smord panna på medelvärme -koka 2 minuter på varje sida -mixa ihop din Pb match, lönn sirap & en skvätt vatten tills det är tunt och sirapsaktigt – ringla sirap och toppa med krossade kakor och chocchips

relaterade artiklar

Back to top button