Globala kulinariska eskapader

Jag har förändrat mitt frukostspel ganska mycket; nu när min bror och jag är bot…

Jag har förändrat mitt frukostspel ganska mycket; nu när min bror och jag båda är i en konsekvent arbetsrytm med fyra kvällar i veckan som slutar klockan 04.00, är ​​våra måltider och väckningstider sporadiska så egentligen går allt när som helst. Min brors näringsbehov är galet annorlunda än mitt då jag nu skär lite och han “bulkar” existentiellt. Jag har gått från läget “Jag tar hand om allt” until att bara ge suggestions och verktyg för att uppfylla alla behov. Jag har varit ur spåret i ett par månader på grund av att jag tagit på mig lite för mycket på en gång, och det känns bra att få struktur igen. Frukostdetaljer: 1/four kopp ricottaost 1/four kopp osötad kokosyoghurt 1/four kopp frysta ärtor (värmda i mikrovågsugn) Timjan, vitlökspulver, salt och peppar efter smak Ringla olivolja och färsk basilika Serveras med three skivor av Wholesome Life-vetetoast Toppa med ett torkat ägg eller baconbitar för additional protein 🙂 • • •

relaterade artiklar

2 Kommentarer

Back to top button