Globala kulinariska eskapader

Jag har tagit en lång paus från att posta, males inte från att skapa! Den sista kuppen…

Jag har tagit en lång paus från att posta, males inte från att skapa! De senaste månaderna har jag prioriterat att avsluta mitt program och få min bror att vänja sig vid vårt nya liv. Jag är nöjd med mina prestationer trots det olyckliga tillståndet på denna sida. När det varma vädret tar slut och hösten ger mer tid att mysa hemma, är jag optimistisk om hur framtiden ser ut för denna värld av mitt liv. Jag är en officiell nutritionschool-examen från och med måndag och kommer att få mitt certifikat snart. Jag har äntligen slutat mitt intensiva bartenderjobb i centrum och är nu mentalt säker och frisk på den trevliga lilla lokala platsen, och jag är lyckligare än jag någonsin varit. Nedan finns beskrivningar av några av dessa skapelser i ovanstående bilder. Skål och glad höst! Bild 1: Sallad med ruccola, rödbetor, tomater, valnötter, getost och balsamicoglasyr Bild 2: kalkonsmörgås med Brie, Granny Smith äpple, spenat och honung Dijon Bild 3: Chiapudding med hallon och mandel Bild 4: vita chokladpannkakor toppad med kanel crunch flingor Bild 5: spiskummin rostade morötter, kålrot och grönkål med torkade tranbär, chipotle vispad fetaost, honung och skivad mandel Bild 6: rostad ekollon squash grejer med kycklingkorv, torkade syrliga körsbär, spenat och mjölat 7: quinoa med plommon, mozzarellapärlor, färsk basilika och balsamvinäger

relaterade artiklar

2 Kommentarer

Kontrollera också
Close
Back to top button