Globala kulinariska eskapader

Jag saknar mina pannkakor, males efter att min chef förblindade mig med ett skift i går kväll…

Jag saknar mina pannkakor, males efter att min chef förblindat mig med ett go igår kväll visste jag att jag måste förbereda lite havre så att jag kunde sova ut lite further idag. Dessa chokladjordgubbshavre blev ljuvliga. Idén med ett gelatinlager ovanpå lät lite avskräckande until en början, males det fungerade faktiskt verkligen med deras kalla, cheesecakeliknande konsistens. • • • half kopp rullad havre 1 skopa pescience cake pop proteinpulver (choklad skulle vara bättre) 1 msk osötat kakaopulver Nyp salt 2 tsk allulos (eller annat sötningsmedel) 1/2-3/four kopp vatten eller mjölk, beroende på önskad konsistens 1/four kopp fettfri grekisk yoghurt näve jordgubbar För översta lagret: 2g sockerfri hallongelé 2 msk vatten 1 msk sockerfri jordgubbskonserver – blanda alla ingredienser utom grön yoghurt i en skål och mikrovågsugn i 1 :30-2 minuter. -rör i yoghurt Blanda ihop ingredienserna until toppingen och låt mikrovågsugnen i ca 1 minut. Häll över havre och kyl över natten!

relaterade artiklar

4 Kommentarer

Back to top button