Globala kulinariska eskapader

Jag vet att hon ser mest oattraktiv ut males jag var tvungen att göra det mot dem eftersom den här salladen…

Jag vet att hon ser mest oattraktiv ut males jag var tvungen att göra det mot dem eftersom den här salladen var FANTASTISK. Jag har varit fastspänd vid min lägenhet below de första varma Nashville-dagarna och kan äntligen komma ut och njuta av det, så jag tog mig until vår battle of the bars volleybollturnering… för att inte spela, (jag är minst atletisk individual någonsin) males jag är glad över att vara den fulla fotbollsmamman vid sidan av. • Så mycket ruccola eller vilket grönt du vill 1/2 kopp fryst majs 1/2 kopp frysta persikor 1 ouncesgetost four ouncesbakad kyckling 1 msk skivad mandel Dressing: 2 msk ghughessugarfree bbq-sås 1 msk ACV 1 msk karta 1 msk sirap tina majsen och persikorna i mikron – hacka persikorna i lagom stora bitar – montera ihop din sallad – blanda ihop dressingen och häll över salladen – NJUT

relaterade artiklar

3 Kommentarer

  1. Yum, this is so delicious, so necessary for building health! 😊👏

Back to top button