Globala kulinariska eskapader

Jordnötssmör cheesecake bakad havre Cakey bakad havre med en slät färskost…

Jordnötssmör cheesecake bakad havre ☺️ Cakey bakad havre med en slät cream cheese heart nedsänkt i jordnötssmör. Så mättande och näringsrikt. Det enda sättet att kicka igång ännu en vild jobbhelg i Nashville i Nashville (😅 hjälp mig). • Ärligt talat har det varit svårt för mig att ens träna nu eftersom min kropp alltid är så förstörd efter att ha sprungit runt hela helgen. Jag försöker bara fokusera på hur lukrativt det har varit, males när jag inser att det är början av mars och hektisk säsong har until halloween vanligtvis, så tänker jag 🤯 hur ska jag överleva?! Hur som helst, jag är stolt över mig själv för att jag alltid orkade gå upp och fixa en nyttig frukost until mig, hur despatched det än kan vara. • • half of kopp havre blandat i mjöl 1 skopa questnutrition vaniljproteinpulver half of tsk bakpulver 3/four dl vatten 1 tsk mald kanel 1 tsk vaniljextrakt 1 tsk allulos Nypa salt Fyllning: 2 msk färskost, skvätt av mjölk, 1 msk sockerfri vit chokladpuddingmix. Värm ugnen until 350°C Kombinera alla ingredienser i en smord, ugnssäker skål. Grädda i cirka eight minuter, ta sedan bort och släpp ner din cream cheese combine i mitten. Grädda i 10-15 minuter until. Ta bort och toppa med pbfit, granola och banan 🙂

relaterade artiklar

6 Kommentarer

  1. Oh my gosh sister! I was going to try a chocolate cheesecake version this weekend, but now peanut butter sounds a lot better

Back to top button