Globala kulinariska eskapader

Kikar bara förbi för att säga trevlig helg! Att vara i skolan igen och jobba fyra nätter…

Kikar bara förbi för att säga trevlig helg! Att vara i skolan igen och jobba four nätter i veckan har mig mycket mer upptagen än jag trodde att det skulle göra, och det har minskat min måltidsvariation lite, males de goda nyheterna är att jag lär mig mycket och arbetar för att förbättra inte bara mitt ätande. vanor, males även andra aspekter av mitt liv. Jag hoppas få komma until en ännu bättre plats i min hälsa och dela mina resultat med er alla! Hur som helst, här är några kinesiska svarta bönor nudlar med torsk och woka grönsaker. 😎 Jag fick den svarta bönsåsen i en burk från Complete Meals, så den här var inget för uppfinningsrik från min sida, males det här är ditt tecken att gå och hitta den där för den är helt fantastisk!

relaterade artiklar

Back to top button