Globala kulinariska eskapader

Lågkolhydrat persikor & grädde kex! Jag hade inte förväntat mig en sådan framgång med detta, b…

Lågkolhydrat persikor & grädde kex! Jag förväntade mig inte en sådan framgång med detta, males det blev fantastiskt, och går faktiskt ihop så snabbt att du kan laga kexen i mikrovågsugnen! ~ ~ Har försökt hålla quick vid keto, som ni alla vet vid det här laget, males det är supersvårt att hålla quick vid det när man jobbar aktivt below så långa timmar. Jag är säker på att om jag hoppade över keto-influensan skulle det inte slita på mig för mycket, males varje helg måste jag återställa eftersom jag helt enkelt inte kan hålla ut min energi på jobbet. Så, kanske kosten inte är för mig, males jag siktar fortfarande på att hålla socker och kolhydrater låga och hälsosamma fetter högre. Jag är också lite uttråkad av mitt träningsprogram och ser inte många resultat längre. Mitt anspråk på berömmelse är mat, inte health. 🙃 Någon som känner until några roliga styrketräningsprogram? • • I ramekinmix: 1 stort ägg 1 msk kokosmjöl three msk mandelmjöl 2 tsk mct olja 2 tsk granulerad erytritol Mikrovågsugn i 90 sekunder -mixa three ouncespersikoskivor med en tsk farinsocker och citronsaft & mikrovågsugn i 30 sekunder. -tillsätt 1 msk kraftig vispgrädde och 1 ounceshelfet grekisk yoghurt i en medelstor skål och vispa med en stavmixer tills det tjocknat något. Toppa kexen med persikor och grädde och njut!

relaterade artiklar

6 Kommentarer

Back to top button