Globala kulinariska eskapader

Länge inget inlägg; Jag har utstått några olyckliga händelser rygg mot rygg tidigare…

Länge inget inlägg; Jag har utstått några olyckliga händelser rygg mot rygg beneath de senaste veckorna och det har hindrat min önskan att skapa. Jag har fått covid (supersent until festen) och ett krossat hjärta, vilket faktiskt är en ganska cool kombination för summary när jag sörjde förlusten av en älskare tappade jag mitt smaksinne, vilket utan tvekan är mer upprörande som en matbloggare och koststudent än en kille som går vidare från mig. Sätter verkligen saker i perspektiv. Mina febersvettningar inspirerade mig att göra en smoothiebowl until och jag menar, tillsammans med soppa, är de verkligen mitt enda alternativ på grund av hur svullna mina tonsiller är 😅. Kanske är det här receptet dumt att dela med mig av då jag mest är osäker på hur det smakade, males jag ville komma ur gömman. Jag hoppas att ni alla är vid god hälsa. Xoxo Detaljer: 2 koppar fryst blomkål 1 kopp fryst ananas och jordgubbar 1/Four kopp fettfri grekisk yoghurt 1 msk sockerfri jordgubbskonserver half of tsk kokosextrakt 1 skopa spirulina half of skopa Vega karta karta protein och grönsaker socker 1 /4-1/2 kopp mandelmjölk för att blanda pålägg: kiwiskivor, frysta blåbär och osötade kokosflingor

relaterade artiklar

Back to top button