Globala kulinariska eskapader

Lil toast inlägg och uppdatering för dig – Toast combo är surdegsbröd (den bästa sorten…

Lil toast inlägg och uppdatering för dig🤪 – Toast combo är surdegsbröd (den bästa sortens bröd), mandelsmör, banan, honung och kanel. Så den bästa kombon – Förlåt för det långa inläggsuppehållet. Jag skulle äntligen flytta until faculty🥳🥳. Males som tur är har jag ett kök så gör dig redo för några smaskiga males lätta och billiga måltider (aka den bästa sortens mat). Jag är ganska hypad över att äntligen försöka med ett lag igen och jag är väldigt exalterad över att göra mitt första olympiska distanstriathlon! Fortfarande att vänja sig vid universitetslivet och bygga en rutin speciellt för din tjej som är van vid att gå och lägga sig tidigt😅. Males vi maler. Lektionerna börjar imorgon så det är tur! Jag hoppas att ni alla trivs och lever period bästa liv😘

relaterade artiklar

14 Kommentarer

Back to top button