Globala kulinariska eskapader

Med Nashvilles turism i full kraft var min arbetshelg en absolut kaos. Den’…

Med Nashvilles turism i full kraft var min arbetshelg en absolut kaos. Det är spännande på ett sätt, att vara helt öppen och att se staden blomstra igen, males att hantera turister kan vara ganska nedslående efter ett tag, med tanke på att de är borta från sina hemstäder och generellt sett bryr sig mindre om hur de presenterar sig för främlingar. ..blir alltså rövhål. LOL. Som sagt, den här Memorial Day-helgen skulle ha varit nästan outhärdlig om denna frukost-pop-up inte avlyssnats. Min vän och kollega, chasehuglin, arbetade otroligt hårt för att få ihop den här saken, och allt var helt felfritt. Trots mitt sömnlösa tillstånd var det så härligt att börja min dag på min arbetsplats med den bästa frukosten jag ätit på väldigt länge. Svep för att se några av hans mästerverk! Bild 2: The Smiley Face Bravas – krispig smiley perfektion med svart kaktussalsa Calabria, droppad i citronaioli och toppad med en mängd gräslök. Bild 3: Spelaren; en toppklass BEC som jag valde att höja med veckans bulle — en glaserad munk från Foxs munkhåla. Du vet att jag älskar mitt söta och salta 🤤 Bild 4: The Fortunate Woman – den fluffigaste äggröran NÅGONSIN med avokado, ruccola, grapefruktvinägrett och sesamfrön på en japansk mjölkbulle. Följ beginnerslucknashville för att se var de kommer att vara och vad de kommer att göra härnäst! • • •

relaterade artiklar

3 Kommentarer

Back to top button