Globala kulinariska eskapader

Ostig Broccolipasta Jag överdrev av misstag på broccolirecepten och nej…

Tacky Broccoli Pasta 🍝 Jag överdrev av misstag på broccolirecepten och nu tror jag inte att jag kan äta broccoli på flera veckor 😂 INGREDIENSER Det blir cirka 3-Four portioner beroende på hur mycket pasta du gör Broccoli 1 huvudbroccoli – skuren i små buketter salt/peppar efter smak Sås 1 kopp tärnad sötpotatis 1 kopp tärnade morötter 1/2 kopp växtmjölk 1/Four kopp näringsjäst 1/2 msk sojasås eller aminosyra 1 msk äppelcidervinäger Three msk tahini 1 tsk vitlökspulver 1/2 msk tsk paprika salt/peppar efter smak + 1 låda kokt pasta valfri, jag rekommenderar makaroner INSTRUKTIONER Koka upp vatten. Tillsätt morötter och sötpotatis och låt koka i 10 minuter. Tillsätt broccolin i en stekpanna med olja på medelvärme. Koka i 10 minuter eller tills broccolin börjar mjukna. Jag täckte min panna den sista minuten eller så för att få broccolin genomstekt. Ställ åt sidan Lägg kokta morötter och sötpotatis i en mixer tillsammans med resten av ingredienserna i en mixer. Mixa tills det är slätt. Blanda pastasås med kokt pasta och broccoli. kredit avocado_skillet

relaterade artiklar

8 Kommentarer

Back to top button