Globala kulinariska eskapader

ROSTAD AUGBLANKSALLAD – Jag skulle kunna äta den här vardagen i mitt liv. Males LÅT MIG SÄTTA DIG…

ROSTAD AUGBLANKSALLAD🤤🤩 – Jag skulle kunna äta den här vardagen i mitt liv. Males LÅT MIG SÄTTA DIG PÅ ROSTAD AUGBLANTA! Detta borde vara den enda anledningen till att aubergine tillagas från och med nu, det är så enkelt och smaken 🤤. Du vet att något är bra när min lillasyster gillar det! Den här salladen är packad med en massa andra grönsaker som bara passar ihop, alla sallader behöver inte vara rårostade grönsakerna och släng dem i en sallad det kommer inte att göra dig besviken 🤪 – 1 aubergine 1/three block tempeh 1 skiva bröd 1 kopp broccoli half of avokado Parmost Blandat grönt – Metod Värm ugnen till 425 Skär aubergine i tärningar och skär broccoli och tempeh Ringla över olivolja och salt och peppar Koka i 30 minuter. males kolla bara regelbundet. För resten är det bara att blanda ihop grönsakerna –

relaterade artiklar

Back to top button