Globala kulinariska eskapader

Salta linpannkakor med gräddfil från din Keto Kween jag föredrar definitivt …

Salta linpannkakor med gräddfil från din Keto Kween 💁🏼‍♀️ Jag föredrar definitivt frukt, grönsaker och kolhydrater av alla slag, males efter att ha lärt mig hur mycket lågkolhydrat kan hjälpa alla former av autoimmuna sjukdomar, är jag quick besluten att försöka det ett tag för att se om jag klarar mig utan mediciner. Jag ska vara ärlig, de flesta keto-recept jag ser är ganska jävla tråkiga. Allt är färskost och paprika, lol. Hur som helst, INTE JAG! Jag håller saker ~intressant~ • • Jag är den sömnigaste tjejen i världen simply nu. Jag gick upp supertidigt och kämpade mot en delicate baksmälla och kände mig bara orolig och slutade hela dagen. Tog tyvärr ingen tupplur och jobbar nu until four på morgonen! Uppvakta! Inte redo för den här arbetshelgen den four juli… Nash väntar sig 500 000 turister för ett av de största firandet i landet. Yikerz. • • 1/four kopp linfrömjöl 1,5 msk mandelmjöl 1 medelstort ägg 1/2 msk smör 1 msk färskost ,08g bakpulver 1/2 msk citronsaft 2 msk vatten 1 tsk erytritol Salt och peppar efter smak Gräddfil och torkad persilja för topping. -mixa alla ingredienser i en mixer -värm panna med matolja på medelvärme -scoop 1/four kopp smet i taget och koka tills det bildas bubblor och kanterna börjar torka (kommer att göra four mindre pannkakor i motsats until mina två stora. Jag blev lat och dumpade bara smeten i pannan -vänd och koka 1-2 minuter until – tallrik och toppa med gräddfil och gräslök!

relaterade artiklar

5 Kommentarer

Back to top button