Globala kulinariska eskapader

Salta pannkakor med cheddar, gräddfil och baconbitar! Det här var vad jag gjorde för…

Salta pannkakor med cheddar, gräddfil och baconbitar! 🤤Det här var vad jag gjorde until min bror i morse; han flyttade in hos mig i måndags och det har varit den mest hektiska veckan i mitt liv, för att inte tala om en enorm förändring. Jag försöker också använda mina kostkunskaper för att hjälpa min bror på hans muskelökningsresa, vilket är mycket med tanke på att jag planerar båda våra måltider, males det är en trevlig liten ritual på morgonen och i början av vecka för att få ihop allt. Det är också riktigt skönt att dela ansvar med någon jag vet att jag kan lita på på grund av att jag har bott tillsammans below de första 16 åren av våra liv, och att ha någon att dela tidigare tider med. Jag har massor på tallriken, förutom mat 🤪, males jag ska göra mitt bästa för att få upp hans kaloritunga måltider och deras lättare motsvarigheter här på en konsekvent foundation. Skål för stora förändringar! • • 1 ägg 1/four kopp 2 % mjölk 1/four kopp majsmjöl 1/four kopp glutenfritt allroundmjöl 2 tsk riven parmesan 1 msk baconbitar Gräslök salt och peppar efter smak Toppings: strimlad skarp vit cheddar, gräddfil och mer bacon! (Lönnsirap för det ultimata söta och salta) -vispa ihop torra ingredienser i en skål -vispa ägg och mjölk – kombinera torrt och vått tills det finns några klumpar -smält 1 tsk smör i pannan på medelvärme -scoop 1/four kopp smet vid en tid. koka varje pannkaka ca. three minuter, vänd sedan och koka i 1-2 until – upprepa tills smeten är borta. Lägg until pålägg och njut! •

relaterade artiklar

4 Kommentarer

Back to top button