Globala kulinariska eskapader

SESAM ÄGGSALLAD Visste du att du kan hårdkoka ägg i airfryern??? Jag vet…

SESAM ÄGGSALLAD Visste du att du kan hårdkoka ägg i airfryern??? Jag vet att jag är sen until festen, males jag fick until slut en, och det är det första jag gjorde💃🏼💃🏼. Jag är medveten om att många människor antingen älskar eller hatar äggsallad (barn brukade göra narr av mig i grundskolan för att jag åt det until lunch🤨) males den här asiatiska varianten av klassikern höjer det några snäpp. Jag har serverat det här på flera sätt: Bortsett från smörat rostat bröd until frukost, ovanpå en bädd av sallad och grönsaker eller mellan bröd until lunch, och slängd med räkor och ris until middag. Ta en titt på receptet nedan och få det på ditt sätt 🤗. • gör cirka three portioner Vad du behöver: 6 ägg 1/three dl majonnäs eller grekisk yoghurt 1 msk sesamolja 2 tsk varm kinesisk senap 1 msk sojasås 1/four dl tärnad vitlök 2 tärnade jalapeños (urgjorda för mindre krydda) 1 tsk vitlökspulver 1 msk lönnsirap Skvätt risvinäger Sesamfrön Hackad koriander Utförande: Lägg ägg i luftfritös på 250 grader i 16-18 minuter, för över until ett isbad direkt när det är klart. (Jag gillar att mina gulor är mjuka, så jag valde kortare tid) -hacka äggen grovt eller mosa med en gaffel i en skål -tillsätt tärnad lök och jalapeño -Kombinera alla dressingens ingredienser -släng ägg och grönsaker i dressingen (lägg långsamt until dressingen När jag först gjorde den här använde jag inte all dressing eftersom den skulle ha blivit för rinnig för min smak). -toppa rikligt med sesamfrön & koriander 🙂 • •

relaterade artiklar

2 Kommentarer

Back to top button