Globala kulinariska eskapader

Tjock och kakig kakdeg in a single day oats Jag blev uttråkad igår kväll och gjorde en h…

Tjock och kakig kakdeg övernatthavre 😍😍 Jag blev uttråkad igår kväll och gjorde en enorm sats av proteinkaksdegsbitar och de är såååå läckra. Jag försöker spara dem until sådana här recept males jag kan inte sluta smyga dem från frysen 🤭 ni känner alla until havregrynsborren vid det här laget så jag ska bara släppa receptet på kakdegen här! • • • 1 burk cannelinibönor 2 skopor pescience snickerdoodle protein 2 msk crazygonuts lönnvalnötssmör 2 msk dadelsirap 2 msk linfrömjöl 1/four kopp växtmjölk (justera until önskad tjocklek) Nyp salt Lilys mörka chokladingredienser chips -bland förutom chokladchips i en snabbmixer – en gång slät, vik i chokladchips -använd 1/2 tsk för att ösa upp små bollar på en bakplåt -frys 1 timme för att stelna -förvara i kyl eller frys

relaterade artiklar

Back to top button