Globala kulinariska eskapader

Varje måltid jag hade idag var helt underbar, och jag lyckades…

Varje måltid jag hade idag var helt underbar och jag lyckades ta bra bilder på allt, så här är en staplad “Full Day of Eats” för dig. Xoxo • Jag kan inte fatta att det har gått ett år sedan jag började med den här lilla grejjen. Så mycket har förändrats och utökats och när jag ser tillbaka så är jag så stolt över hur långt jag har kommit. Jag brukar släppa en sådan här pastime efter ett par månader, eftersom när livet väl tar fart tappar jag fart och känner inte längre att det är värt det att hänga med. Eftersom matlagning alltid kommer att vara en del av mitt liv nu, är det lätt att hänga på detta, och när mitt kostprogram närmar sig slutförandet är det bara upp härifrån! 🎉🎉 • Detaljer: Frukost- kokosmjöl cannolivåfflor Före träning: bär- och mandelsmör kaffesmoothie Efter träning: citronfettbomb Lunch: auberginepizzor med kryddig coleslaw Middag: andouille & grönkål över krämigt, ostliknande blomkålsris Snack (efterrätt) : Grekisk yoghurt med pescience cookies & cream proteinpulver och Lilys mörka chokladchips.

relaterade artiklar

6 Kommentarer

Back to top button