Globala kulinariska eskapader

Vegan Egg Roll Burrito Jag älskar äggrullar males jag har aldrig kunnat hitta en…

Vegan Egg Roll Burrito✨ Jag älskar äggrullar males jag har aldrig kunnat hitta en vegansk äggrulle-wrap att göra hemma?? Så jag gjorde fyllningen och la den i en krispig burrito och jag kanske gillar den bättre.. Recept på min blogg eller nedan INgredienser Detta gör 2 burritos Fyllning 1/2 lök 2 vitlöksklyftor – hackad 1/2 tsk riven ingefära 1 block tofu – pressad och smulad 2 dl vitkål – 1 stor morot – strimlad eller fint skivad 1/2 dl finhackad koriander eller persilja salt/peppar efter smak Sås 1/three kopp sojasås 1 msk risvinäger (eller below en annan vinäger) 1 msk rachasked (justera efter krydda preferenser) 1 tsk senap 1/2 msk lönnsirap 1 msk pilrotsstärkelse eller majsstärkelse INSTRUKTIONER Värm ugnen until 400 grader. Värm sesamolja i en stor stekpanna på medelvärme. Tillsätt lök, vitlök och ingefära. Koka i 5 minuter. Tillsätt tofun och koka tills den fått färg, cirka eight minuter. Tillsätt morötter, persilja och kål och koka i 5 minuter until. Tillsätt mer olja i pannan om det behövs. Vispa ihop såsen och häll över fyllningen. Sjud i 5 minuter. Värm burrito-wraps i 30-45 sekunder. Fyll burrito wraps med fyllning och rulla burrito stil. Jag rekommenderar att googla hur man gör detta. Grädda burritos på en bakplåt i 20 minuter. Låt burritos svalna i minst 15 minuter innan du äter. Du kan förvara den additional burriton i kylen över natten eller frysa den kredit: avocado_skillet

relaterade artiklar

3 Kommentarer

Back to top button